۱۳ مهر ۱۴۰۲، ۱۱:۰۶

رئیس شورای اسلامی استان زنجان خطاب به مسئولان راهداری:

راه‌های مواصلاتی شهرستان ماهنشان را دریابید

راه‌های مواصلاتی شهرستان ماهنشان را دریابید

زنجان-رئیس شورای اسلامی استان زنجان، مسئولان اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان را مورد خطاب قرار داد و خواستار رسیدگی به وضعیت نامناسب راه‌های مواصلاتی شهرستان ماهنشان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسکندر عابدینی صبح پنج‌شنبه در جلسه شورای اسلامی استان زنجان که با حضور مسئول ایمنی و حریق اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برگزار شد، وضعیت برخی از راه‌های مواصلاتی استان به ویژه جاده‌های منتهی به ماه‌نشان را نامناسب دانست و گفت: این شهرستان یکی از مناطق محروم در حوزه راه بوده و علی‌رغم صعب‌العبور بودن محورهای مواصلاتی آن، وضعیت جاده‌ها و امکانات راهداری این شهرستان بسیار ضعیف است.

وی با بیان اینکه وضعیت امروز آزادراه زنجان به تبریز نیز به گونه‌ای است که نیاز به رسیدگی جدی دارد، اظهار کرد: فراموش نکنیم که اقدامات دیرهنگام در راهسازی و تقارن آن با فصل برودت هوا و نیز نیمه‌کاره رها کردن روند بهسازی و آسفالت معابر، منجر به اتلاف هزینه و دوباره‌کاری شده است.

این عضو شورای اسلامی استان زنجان همچنین خواستار رسیدگی به آسفالت مسیر پری به علم‌کندی که از دولت نهم تا به امروز بلاتکلیف مانده است، شد.

یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه ضمن خواستار رسیدگی به وضعیت روشنایی محورهای مواصلاتی استان به ویژه آزادراه زنجان به قزوین، متذکر شد: بارها مشاهده شده است که به دلیل ضعف در سیستم روشنایی محورهای مواصلاتی به ویژه در پیچ‌های خطرناک، بروز تصادفات و سوانح رانندگی اتفاق افتاده است.

سعید نجفی، یکی از دلایل اصلی در از بین رفتن آسفالت معابر شهری زنجان را نبود کمربندی شمالی برای این منطقه عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه موضوع احداث کمربندی شمالی شهر زنجان از گذشته تا به امروز محقق نشده، تردد وسایط نقلیه سنگین باری میزان تخریب آسفالت معابر شهر زنجان را دوچندان کرده است.

تعریض و آسفالت راه‌های مواصلاتی استان، یکی دیگر از انتظارات این عضو شورای اسلامی استان زنجان از مسئولان اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان بود.

نماینده شورای اسلامی شهرستان ابهر در شورای استان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی جزو ضروریات است، ادامه داد: بی‌تردید راه‌ها، شریان حیاتی استان بوده اما متاسفانه امروز شاهد این هستیم که راه‌های مواصلاتی استان با مشکل کمبود نور مواجه است.

سید امین حسینی ضمن برشمردن اهمیت شورای فرادست و ضرورت تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی برای جوامع محلی به واسطه نظر این شورا، خواستار رسیدگی به مشکلاتی که در حوزه شهر صائین‌قلعه، مسیر مواصلاتی عمیدآباد، ابهر به قیدار و سایت کفش هیدج وجود دارد، شد.

نماینده شورای شهرستان خرم‌دره در شورای استان نیز یکی دیگر از اعضای حاضر در این جلسه بود که با انتقاد از بلاتکلیف ماندن موضوع اختصاص قیر رایگان برای بهسازی راه‌های روستایی، تصریح کرد: قرارداد آن با پیمانکار منعقد شده اما به خاطر مشکلاتی که بعد از تصویب و انعقاد قرارداد در بحث تخصیص قیر رایگان به وجود آمده، این پروژه بلاتکلیف مانده که جزو پروژه‌های ضروری و مطالبات مردم روستاها است.

محدثه مولایی همچنین با اشاره به ورود کامیون‌ها به داخل شهر برای دور زدن به دلیل نبود دوربرگردان در کمربندی، خواستار تسریع در ارائه نظر کارشناسی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان در خصوص انتهای گاردیل‌های نصب شده در کمربندی برای دور زدن کامیون‌ها شد.

عضو دیگر حاضر در این جلسه که به عنوان نماینده شهر صائین‌قلعه حضور داشت، با بیان اینکه این شهر از لحاظ جمعیتی پنجمین شهر استان تلقی می‌شود اما امکانات آن در حد یک روستا باقی مانده است، خاطرنشان کرد: ورودی این شهر زیرگذری است که آب‌راه بوده، بلوار سردار واعظی آن تا شهر بلاتکلیف مانده و هیچ ارگانی امکان هزینه در آنجا را ندارد.

مسئول ایمنی و حریق اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان در پایان این جلسه با اشاره به اینکه بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان در آزادراه زنجان به قزوین هزینه شده و تا پایان فصل کاری نیز ادامه دارد، گفت: مشکلات آزادراه زنجان به تبریز را می‌پذیریم اما متاسفانه مجاز نیستیم آنجا هزینه‌ای انجام دهیم؛ چرا که آزادراه‌ها زیر نظر شرکت آزادراه فعالیت داشته و فقط ۱۵ درصد درآمد عوارض این مسیر که حداکثر ۵۰۰ میلیون تومان است، به این اداره‌کل راهداری تخصیص می‌یابد که این میزان حتی هزینه چهار ماه نگه‌داری را نیز کفاف نمی‌دهد.

قاسمی از وجود ۲۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری در این اداره‌کل خبر داد و با یادآوری اینکه از حیث برخورداری از ماشین‌آلات راهداری، استان زنجان در رتبه پنجم کشوری قرار دارد، عنوان کرد: این در حالی است که متاسفانه عمر ناوگان بالای ۱۵ سال است.

وی ادامه داد: روشنایی آزادراه‌ها جزو الزامات و تجهیزات ایمنی محسوب نمی‌شود اما در محل‌های پرخطر و تقاطع‌ها تعبیه روشنایی انجام می‌شود.

این مسئول همچنین تناژ بالای بار معادن را موجب خسارت به راه‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: از معادن مختلف بابت تناژ بالای بار شکایت کردیم اما متاسفانه مشکل همچنان ادامه دارد.

کد خبر 5903264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha